top of page
Daems kraanwerken

ONZE WERKWIJZE,
EEN BASISFORMULE VOOR SUCCES

haakrechts.png

Transparant verloop

Als klant wilt u weten waar u aan toe bent. Om ervoor te zorgen dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan, geloven we bij Kraanwerken Daems in Nijlen in een transparante aanpak van het volledige project. Zo peilen we vooraf eerst bij de klant wat er precies wordt verwacht waarna we met een voorstel tot verloop komen. Zo bent u helemaal op de hoogte van de te nemen stappen. Moet er toch een wijziging worden doorgevoerd in het plan, dan overleggen we dit eerst met de klant. Een open en vlotte communicatie is immers de basissteen voor een geslaagd project. 

band.png

Efficiëntie

Uiteraard wilt u dat de werken zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Een vlot verloop van het hele project zonder in te boeten op de kwaliteit of de veiligheid van het geleverde werk is een topprioriteit voor Kraanwerken Daems.

 

Ons team is erg ervaren in wat ze doen, waardoor ze efficiënt te werk gaan. Omdat we ook werken met een enkele contactpersoon tussen klant en team slagen we er in om alle werken vlot en efficiënt te laten verlopen.

Kraanwerken Daems
Kraanwerken Daems

Vakkennis

Meer dan 20 jaar ervaring. Dat is waar u op kunt rekenen als u kiest voor Kraanwerken Daems. Als familiebedrijf van vader en zoon hebben we doorheen de jaren heel wat knowhow opgebouwd. Ook ons team van medewerkers beschikt over veel ervaring, waardoor u verzekerd bent van vakmanschap en precisiewerk, zelfs in de meest complexe omstandigheden. Voor aanvang van een project bereiden we ons voor aan de hand van foto’s of een plan. Bij twijfel komen we graag langs voor een bezoek op de werf. Onze knowhow is aangevuld door een machinepark waarin we erg veel hebben geïnvesteerd en dat regelmatig wordt onderhouden. Want enkel met professioneel materiaal kunnen we er in slagen een professioneel eindresultaat af te leveren. 

 

contacteer ons

Wenst u meer te weten over de werkwijze die
Kraanwerken Daems in Nijlen hanteert?
Stuur ons vrijblijvend een bericht. 

bottom of page