top of page
Verhuurmaterialen
Daems kraanwerken

VERHUUR HULPMATERIALEN IN REGIO NIJLEN

Glaszuigers

Bent u bezig met een klus waarbij u glas moet heffen?

Dan heeft u naast een bouwkraan ook nog een vacuüm glaszuiger nodig. Deze is werkelijk onmisbaar voor het hijsen van glas. Onze glaszuigers zijn apart te huren of in combinatie met een van onze autolaadkranen. De glaszuigers zijn makkelijk aan te passen aan het formaat van het glas en hebben ook afneembare armen om kleinere en lichtere ruiten te heffen. Dankzij de roterende arm kan de glaszuiger ook gebruikt worden voor het plaatsen van liggend glas, zoals dakkoepels, of kunnen ze verticaal worden gedraaid. 

Glasplaatsing
band.png

Evenaars

In ons huuraanbod vindt u ook evenaars. Deze toestellen maken het mogelijk om glas aan de achtergevel van een gebouw rechtstreeks te monteren met behulp van een autolaadkraan. Het zorgt ervoor dat eventuele hoger gelegen uitgebouwde terrassen geen hindernis meer vormen. Met onze evenaars kunt u tot 90 centimeter onder een obstakel werken. Dankzij de aanpasbare asymmetrische constructie kan de lastarm hoger, lager, langer of korter ingesteld worden.  

Evenaar

Rijplaten

Is uw werf oneffen qua terrein?

Dan huurt u beter ook rijplaten om het manoeuvreren met de vrachtwagen of minikraan makkelijker te maken. In ons aanbod hebben we een twintigtal kunststoffen rijplaten die gering zijn in gewicht waardoor ze manueel te plaatsen zijn. Iedere rijplaat heeft een breedte van 1 meter en is zo’n 2 centimeter dik. 

rijplaten

contacteer ons

Wenst u een van onze hulpmaterialen voor hijswerken te huren? Vraag ons om een offerte.

bottom of page