top of page
Glasplaatsing
Daems kraanwerken

SPECIALIST IN HET PLAATSEN VAN GLAS IN DE REGIO NIJLEN

haakrechts.png

De referentie voor het plaatsen
en verwijderen van glas

Met een specialisatie in het plaatsen van glas en meer dan 20 jaar ervaring op de teller is Kraanwerken Daems de ideale partner voor alle glasplaatsing in de regio Nijlen. Doorheen de jaren hebben we dan ook de nodige knowhow en expertise opgebouwd om vertrouwd te geraken met het nauwgezet plaatsen van glas en andere breekbare materialen, zelfs op de moeilijkst bereikbare plaatsen. Hiervoor rekenen we op een team dat over de nodige vakkennis beschikt en veiligheid hoog in het vaandel heeft. Uiteraard hoort daar ook een goed onderhouden en professioneel machinepark bij om de werken volgens onze strenge vereisten te kunnen uitvoeren. 

band.png

Professioneel materiaal

We zijn niet voor niets uitgegroeid tot de specialist in regio Nijlen wat betreft het hijsen en plaatsen van glas. Als gerenommeerd bedrijf beschikken we over professioneel materiaal voor het uitvoeren van zelfs de moeilijkste klussen. Voor het plaatsen of verwijderen van glas zetten we onder meer onze autolaadkranen in. Deze zijn van het merk Effer, zijn uitermate geschikt voor het plaatsen van glas en kunnen tot 880 kilogram heffen op een afstand van 35m. 

 

Het gebruik van onze autolaadkranen combineren we met een vacuümglaszuiger, een onmisbare machine bij het hijsen van glas. Door de afneembare armen zijn we in staat om ook kleinere en lichtere ruiten te heffen. De roterende arm zorgt ervoor dat de glaszuiger ook ingezet kan worden voor het plaatsen van liggend glas zoals dakkoepels of voor het verticaal draaien van ruiten. Onze glaszuigers zijn ook beschikbaar voor verhuur. 

contacteer ons

Interesse in onze diensten voor glasplaatsing of
wilt u een glaszuiger huren? Neem contact met ons op. 

bottom of page