top of page
4.jpeg
Daems kraanwerken

VERHUUR AUTOLAADKRANEN IN REGIO NIJLEN

haakrechts.png

Huur een hijskraan voor uw werf

Onze autolaadkranen en minikranen zijn niet te missen voor het realiseren van uw hijswerken. Zo verhuren we autolaadkranen 135 t/m met chauffeur. Onze kranen zijn van het merk Effer en hebben een maximaal bereik van 35 meter, wat goed is voor zo’n 880 kilogram. Met behulp van twee extra manuele stukken kan de reikwijdte worden verlengd tot 40 meter.

 

 • Gegevens kraan:

  • Merk: Effer

  • Type: 1355 9S + JIB 6S

  • Maximaal bereik horizontaal: 35.00 m: 880 kg

  • Met 2 extra manuele stukken: 40 m reikwijdte horizontaal

 • Extra info:

  • Grafieken kraan

band.png

Minikranen op rupsen

Verder hebben we ook minitelescoopkranen op rupsen die inzetbaar zijn voor plaatsen die anders moeilijk bereikbaar zijn. De kraan werkt op diesel. Zo hebben we twee kranen van het merk Hoeflon (type C6 en C10). Al onze kranen worden om de drie maanden gekeurd.

Minikraan type C6

Merk : Hoeflon
Minimum doorgang van 1050 mm
Bij opstelling ruimte nodig van 3 m op 3 m

Minikraan type C10

Merk : Hoeflon

Minimum doorgang van 1100 mm

Bij opstelling ruimte nodig van 4,5 m op 4,5 m

Waarvoor kunnen autolaadkranen gebruikt worden?

Een autolaadkraan is onmisbaar voor het uitvoeren van allerhande hijswerken waarbij zware voorwerpen getild moeten worden. Denk maar aan glazen, betonplaten, terrasconstructies, bouwmaterialen, jacuzzi’s en meer. Met behulp van een autolaadkraan bent u in staat om het te hijsen voorwerp te verplaatsen tot op de centimeter nauwkeurig, zonder problemen. Onze autolaadkraan 135 t/m kan allerlei zware materialen hijsen over de woning en moeilijk te bereiken plaatsen. De minikraan heeft nog meer toepassingsmogelijkheden, omdat ze ook binnen kunnen worden ingezet. Het gebouw mag niet onderkelderd zijn.

contacteer ons

Meer weten over de verhuur van autolaadkranen? Vraag een offerte aan bij Kraanwerken Daems in Nijlen. 

bottom of page