top of page
Hijswerken
Daems kraanwerken

UW PARTNER VOOR ALLE HIJSWERKEN MET KRAAN IN REGIO NIJLEN

haakrechts.png

Alle hijswerk met kraan

Zware hijswerken gepland? Kraanwerken Daems is de specialist voor alle hijswerk met kraan in de regio Nijlen. Onze specialisatie ligt in glasplaatsing, maar we hebben ook de nodige ervaring voor het hijsen van betonplaten, betonnen trappen of zelfs ijzeren balken. Werkelijk niets is onmogelijk. Zo kunnen onze kranen worden ingezet voor het heffen van een jacuzzi of tuinhuis over het huis tot in uw tuin. Ook terrasconstructies heffen we zonder probleem tot op hun exacte locatie. We voeren klussen uit bij zowel particulieren als bedrijven. Alle hijswerken worden met de nodige efficiëntie, nauwkeurigheid en aandacht voor veiligheid uitgevoerd. Hiervoor komen we met de kraanwagen naar de werf en realiseren we alle hijswerken met gespecialiseerde materialen. 

band.png

Hijswerk met professioneel materiaal

Om alle hijswerken veilig en vlot te laten verlopen, beschikken we over gespecialiseerd materiaal. Ze hebben we vrachtwagens met minikranen, een evenaar en een vacuümglaszuiger in ons bezit. Tevens hebben we ook steeds gekeurde hijsbanden bij ons. Onze autolaadkraan heeft een bereik van maar liefst 35 meter. Indien nodig kunnen we dit verlengen tot 40 meter.

Onze minikranen zijn dan weer erg geschikt voor hijswerken op plaatsen die moeilijker bereikbaar zijn, zowel binnen als buiten. Voor het plaatsen van glas kunnen we deze minikraan combineren met een glaszuiger, zodat we nog specifieker te werk kunnen gaan. 

contacteer ons

Net door ons ruim gamma aan materialen vinden we voor ieder probleem een oplossing. 

bottom of page